Mamma till Neo - 090516

Alla inlägg under december 2008

Av Carolina - 5 december 2008 19:13

Vecka 19 (18+3) 


Ebba med sina vadderade ben efter operationen. Förutom att de fixade till det brutna lårbenet rätade de ut bägge lårbenen, därav är bägge benen vadderade. Operationen gick bra imorse. Nu blir nog allt bra igen... =) Mosters modiga tjej!

Av Carolina - 5 december 2008 03:19

Grattis pappa, farbror och farfarSven-dagen!!

Av Carolina - 4 december 2008 23:15

Just det... Hittade lite bra och roliga prylar på Ica förut när vi var där. Fyra nya böcker i en reakorg - "Alias Monster" som handlar om Aileen Wournos som döms till flerfaldigt dödsstraff efter att ha bundits vid sju mord, en berättelse om varför allt blev som det blev, "<3&6" av Emma Hamberg som handlar om kärlek, pirr, kåthet osv för ungdomar, "Jag älskade honom" av Anna Gavalda och "28 timmar i oktober" av Caroline Giertz. Plus att jag hittade ett par vinterstövlar med dragkedja - mycket bra nu när jag börjar bli större och större. Jobbigt att böja sig ner och knyta skor då. Jag har börjat gå i dem och de är sköna. =) Sen handlade jag lite annat smått och gott på Ica. =)

Av Carolina - 4 december 2008 23:00

Vecka 19 (18+2)


Idag åkte Katarina, Ted, Ebba och Linnea till Sthlm. De får bo på ett sjukhus däruppe. Ebba ska bli ompysslad och jag hoppas verkligen att läkarna och sköterskorna skärper till sig efter samtalet jag fick från Katarina... Hoppas allt blir bra!


Idag kom de två som ska fixa våra fönster. Så nu är sovrumsfönstret bytt och resten av fönstren blir bytta på söndag. =) Äntligen blir det gjort! På söndag får vi hitta på något samtidigt som de fixar fönstren - går inte att vara hemma då, blir iskallt inne.


Annars har vi mest tagit det lugnt ikväll. Har inte orkat så mycket annat. Har varit helt slut. Vi hämtade Oliver och Akilles så nu får vi se hur länge vi har dem - åtminstone tills på onsdag.

Annars har jag kollat på L Word, gått en promenad med hundarna (Shiva är fortfarande hos svärmor), pratat i telefon och kollat runt på nätet lite. Dock har inte allt gått som jag har velat men men får fråga Ola imorrn...


Har haft sån halsbränna idag och i princip hela dagen har den suttit i också. Hur jobbigt som helst. Har haft halsbränna lite grann från och till förut men inte såhär. Ska nog kolla upp om det finns något bra mot halsbränna som jag kan ta. För jag antar att det här bara har börjat... =(

Av Carolina - 4 december 2008 15:08

Grattis mina kusiners mamma och Tilda och Williams farmorBarbro-dagen!!

Av Carolina - 3 december 2008 23:00

Vecka 19 (18+1)


Vid ett började första mötet med Jobbgarantin på AF. Det gick jättebra och jag tror att jag kommer få mycket hjälp därifrån. Jag gillar min handläggare Anki och även Joakim som håller i Jobbgarantin. Vi fick två läxor - papper att fylla i, plus att jag ska börja fila på en intresseanmälan som jag ska få hjälp med att få till ordentligt på nästa möte. Så detta blir nog bra. Så märks om jag hinner få något jobb eller liknande innan bebisen kommer. Men nu har jag iaf något att göra och jag får pengar... =)


Vid fem-tiden ringer Katarina och säger att det har hänt något med Ebba så jag och Ola var tvungna att passa Linnea medan de åkte till sjukhuset. Så Ola och jag tillbringade kvällen med Linnea. Vi lekte med henne, jag fixade mat till henne, välling och nattade henne. Allt gick bra! Vid tio-tiden åkte jag med Ola och hans jobbarkompis till Ryhov i Jönköping - Ola jobbar i Jönköping. Jag tillbringade natten i ett sjukhusrum med Katarina och en skrikande och gråtande Ebba. Man kunde inte göra annat än att försöka göra det bästa för Ebba. Hon fick sova lite iaf. Katarina fick sova en hel del också. Men jag kunde bara inte. Jag låg och tittade i taket och slumrade jag till vaknade jag direkt när Ebba vaknade och grät. Så jag tröstade Ebba när hon vaknade under natten. Vid halv sju på morgonen åkte jag hem med Ola och hans jobbarkompis igen. Jag längtade så efter att få komma hem och sova. Slippa detta lilla sjukhusrum och en paus ifrån "jobbet" att försöka göra så mycket som möjligt för Ebba, vilket var mycket svårt.


Jag tänker på dig älskade lilla Ebba! <3

Av Carolina - 2 december 2008 23:00

Idag firar jag och Ola 5 månader ihop - ihop som par, som sambo, som kära. =) Vi vet vart vi har varann och vi har kommit in i varandras rutiner och grejer. Vi trivs ihop och allt funkar jättebra. Kärleken växer sig starkare för varje dag och desto mer som min mage växer. Min kärlek blir större och större för honom.


Jag ångrar inte ett dugg mina beslut som gjorde att jag hamnade där jag är idag. Det gick snabbt men allt funkar ju fortfarande och jag känner att det kommer funka länge till. Jag trivs här - i byn, i huset, med Ola. Livet med Ola är stabilt och lugnt - precis vad jag behöver. Inget kaos och inga större känslostormar, som jag har haft det tidigare.


Jag älskar mitt liv och min familj - Ola, bebis och Shiva. En stabil kille som jag har förtroende för, en bebis som är bevis på kärlek och en framtid ihop, en gosig hund som det blir tomt efter om hon inte finns där.


Visst har vi våra gräl, bråk och tjafs men överlag kan det inte bli bättre. Om jag jämför med hur jag har haft det förut är detta så mycket annorlunda. Förr var det världens känslostormar i mig - jag visste aldrig hur jag skulle känna, tänka, tycka. Nu är allt lugnt och jag vet att allt kan lösa sig på ett lugnt sätt och jag behöver inte oroa mig, Ola är där utan tvekan i vårt och torrt.


5 månader - och fler månader hoppas jag att det blir! =)

"Ab imo pectore"

Av Carolina - 2 december 2008 22:21

Så snygg så det är sanslöst!! Jävligt bra skådespelare. 22 år gammal så "laglig" ålder. :P

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok!


Ovido - Quiz & Flashcards