Mamma till Neo - 090516

Alla inlägg den 14 januari 2010

Av Carolina - 14 januari 2010 23:45

 


Alexandra och Robin

fick idag

dottern Alma.

49 cm och 2590 gram.


Robin är en gammal klasskompis.

Av Carolina - 14 januari 2010 22:00

Ikväll sa Neo mamma för första gången - två gånger i rad. Dock vet han inte vad mamma är för något ännu. = ) Men det räknas. Jag sa mamma till honom och då sa han mamma också. Så visst, han härmade mig. Men det var verkligen ett rent mamma. Ola hörde det också, Neo satt i hans knä.


Jag hade övat med Neo ett tag under dagen men mest på skoj. Han babblar mycket nu och det låter baba, mama och så men inte rena ljud utan att bara gapar och stänger munnen medan han gör olika ljud. = ) Så jag upprepade mamma hela tiden medan han tittade intressant på mig. Sen sa jag det till honom när Ola hade kommit hem och Neo sa mamma helt rent - utan några tilläggs ljud eller annat. Härligt att höra även fast han inte kan koppla ihop ordet mamma och vad det betyder.


Snart kanske jag får höra det och veta att han menar det. = D


Neo
Av Carolina - 14 januari 2010 10:28

Idag skulle vi egentligen ha åkt in till första unga föräldrar för året men det blir att sitta hemma. Neo har fortfarande ögoninflammation, näsan rinner (grönt snor som smittar), hostar och rosslar plus att han har vattenkoppor. Efter frukosten fick han ventoline så nu hoppas jag att iaf hostan och rosslande blir bättre. Det är hemskt att höra honom hosta så att det skräller och att det rosslar massor i bröstet. Denna förbannade förkylningsastma... = ( Han verkar inte lida av vattenkopporna - ingen feber och han är lika pigg som vanligt. Jag tror inte att han fattar att han är sjuk - han leker som vanligt, han sover inte mer än vanligt och han gnäller inte mer än vanligt. Så på det sättet är det ju skönt. Men hoppas att förkylningen går över snart iaf. Jag tycker att han jämnt är förkyld och han har inte ens börjat på dagis än... = S Men får väl skylla lite på hans kusiner Ebba och Linnea som går på dagis.


Han har fått en lindrig form av vattenkoppor - ingen feber som sagt, men han har inte speciellt många koppor. För ca 5 dagar sen hade han som ett bälte med massa små koppor på magen men nu är dem borta och nu har han en del på skinkorna men annars är det inga mer. Så jag tror faktiskt inte att det blir värre än såhär. = D Något positivt mitt i all denna sjukdom.

Neo

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok!


Ovido - Quiz & Flashcards