Mamma till Neo - 090516

Alla inlägg den 21 september 2008

Av Carolina - 21 september 2008 19:12

Nu har alla gästerna gått och Ola städar upp lite så att det inte blir så mycket imorrn. Är rätt trött nu efter att ha umgåtts med en del människor. Det blev trevligare och roligare än vad jag trodde. En del spelade poker och en del spelade guitar hero. I och med att jag var den som inte hade en droppe alkohol i mitt blod så ägde jag på guitar hero, trots att de jag spelade mot annars brukar vara bra. Så det var roligt!

Under kvällens gång gick jag bort och hämtade Akilles och Oliver. Men det gick bra med gästerna och helt plötsligt tre hundar istället för en. Oliver var ett litet partytrick. Han la sig på en av killarnas fot och snarkade som bara den. De tyckte att det var helt otroligt att höra en hund snarka sådant. De spelade in det till och med. Haha! Så något roligt kan man ha dem till, de små liven!

Det var kanske 6-8 stycken killar sammalagt, sen tre tjejer inklusive jag. De två andra tjejerna droppade av rätt snabbt så som vanligt blev jag ensam tjej bland alla killarna. Men det har jag verkligen inget emot. Jag trivs betydligt mycket bättre i ett sällskap med killar än med en tjej, om jag inte känner personen förstårs. Dessa tjejerna sa inte så mycket heller medans jag försökte skoja och ha kul med killarna. En av tjejerna ser alltid så sur ut, fattar inte riktigt varför. Varför följa med om man tycker att det är tråkigt?? Bara för att hänga med ens kille där han går eller?? Jaja, it´s not my problem...


Nu blir det att släppa ut alla hundarna och sen sängdags. Gruset börjar hopa sig i ögonen på mig nu.

Av Carolina - 21 september 2008 11:43

Nu är Olas lediga vecka slut. Han har nu åkt och jobbat och jag sitter ensam med Shiva framför datorn.

Idag har jag varit äckligt trött. Jag fattar inte varför. Jag har nog kunnat sova hela dagen om jag hade fått möjligheten. Jag tror att jag har fått tillbaka lite av min matlust nu. Jag åt ordentligt vid middagen idag. Då blir jag glad. Har bara kunnat druckit juice ungefär dagarna i ända. Lite tröttsamt i längden. Hoppas att illamåendet går över snart så att jag kan få börja äta normalt. Men jag antar att när illamåendet har slutat och matlusten kommit tillbaka så kommer jag säkert att äta som en häst istället.


Trots att jag bara är i vecka 8 ännu så känns det som att magen har växt. Den kan ju bara vara svullen iofs men den känns större nu än förut. Sen har brösten växt (upptäckte jag i duschen förut) och bröstvårtorna har även dem vuxit. Det känns rätt häftigt. Kul att se att något händer med kroppen när bebisen inte märks av ännu. Min barnmorska sa att jag går åt rätt håll så illamåendet ska gå över snart. Det hoppas jag verkligen. Det är så tröttsamt att behöva vänta tills mitt på dagen för att kunna bli en någorlunda normal människa.


Imorrn ska jag åka med syrran och hennes döttrar till sjukhuset och sitta där i ett par timmar. Tur att de har kortat ner tiden nu mot förut. Känns inte lika långtråkigt i ett vitt sterilt rum då. Hela dagen försvinner inte heller.
Sen blir det tydligen att jobba hela nästa vecka. Visst är det bra med pengar men jag har tröttnat nåt så fruktansvärt på det där jobbet nu. Jag måste få ett annat jobb snart! Eller plugga eller nåt. Va fan som helst! Bara jag slipper att städa. Men Ola tycker att jag ska hoppa in och jobba också samtidigt som jag plugga på deltid. Jag får något att göra så jag får se vad som händer.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22 23
24
25
26
27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok!


Ovido - Quiz & Flashcards