Mamma till Neo - 090516

Alla inlägg under oktober 2008

Av Carolina - 28 oktober 2008 23:06

Vecka 14 (13+0) på kvällen!


Av Carolina - 28 oktober 2008 10:04

Idag går jag in i vecka 14 (13+0)!! =) "Bara" sex veckor kvar tills jag har gått halvvägs. Helt otroligt! Veckorna går fort tycker jag. Det är väl för att jag har saker att göra på dagarna. Lite skillnad mot när jag bodde själv - då sniglade sig dagarna fram mitt dygn var helt bakvänt. Jag sov när jag kände för det och var vaken när jag ville. Helt knäppt! Men sen mådde jag ju skit och bara satt vid datorn dygnet runt. Usch, vilket liv.


Mitt nya liv är helt underbart. Jag har en gullig och snäll sambo som jag verkligen vill dela dagarna med. Jag har en bebis i magen som växer och som jag redan nu älskar massor, som är min framtid. En hund som iofs kom på köpet men som jag tog emot med öppna armar. Fem ulliga marsvin som piper hela dagarna när man pratar med dem. Ett socialt umgänge, vilket jag inte hade innan. Människor att vara med.


Jag mår bra idag. Jag kan leva normalt. Det är underbart skönt!

Nu ska jag släppa ut Shiva och sen fixa till mig. Katarina kommer snart och hämtar mig.

Av Carolina - 27 oktober 2008 23:27

Katarina och tjejerna var här mellan lunch och fem-hugget. Efter det åkte jag och Ola till Vetlanda. Vi köpte vinterdäck till bilen (det var ärendet från början) och sen kollade vi lite på Karlssons. Blev lite inhandlat även där - badlakan, handdukar, lampor till bilen och lite godis. Blev mest en snabbkoll, visste inte vad vi kollade efter utan strosade bara omkring. På hemvägen åkte vi förbi McDonalds och åt lite mat där.


När vi kom hem åkte jag och Katarina nästan direkt och städade. Var inte lika mycket att städa idag och på något konstigt vänster hade jag mer energi ikväll än vad jag har haft på mycket länge när det gäller jobbet. Jag hade nog orkat göra lite till kändes det som. Mycket skönt att orka jobba. Trots att jag var rätt trött innan, ville bara sova och hade ont här och var i kroppen. Konstigt det där med vad man orkar och inte orkar. Denna veckan är det ju lov så det är inte lika många barn som skitar ner i skolan nu.


Ska kolla klart på Beck, gå en promenad med Shiva och sen krypa ner i sängen. Ska till Arbetsförmedlingen imorrn - någon grupp med unga arbetslösa som ska träffas. Måste ju gå dit vare sig jag tycker det är nödvändigt eller inte. Får inte glömma att ta med mig betygen nu när jag hittade dem. =) Då kanske de blir lite glada på mig.


Godnatt!

Av Carolina - 27 oktober 2008 10:56

Vecka 13 (12+6) <3


Vaknade vid nio-tiden och det var rätt svårt att somna om då jag var ordentligt täppt i näsan. Funderar på om det verkligen bara beror på att jag är gravid eller om det även beror på att det är svinkallt i rummet. Vilket fall som helst är det väldigt irriterande. Hatar att inte kunna andas normalt. Efter ett tags vridande och vändande i sängen gav jag upp. Jag blev alldeles för kissnödig för att kunna ligga kvar också. Så hoppade in i duschen och det var en STOR skillnad att duscha nu med kort hår och förut med långt hår. Mindre långa hårstrån över hela kroppen och lindade runt fingrarna. Kortare tid i duschen och jag kunde njuta mera av duschen. Nu är duschningen positiv istället för negativ. Hatade att duscha förut, var bara jobbigt.


När jag var färdig vägde jag marsvinen. Viktigast var egentligen att kolla Pixlas viktuppgång men passade på att ta allas vikt.

Pixla - 579 g.

Emmy - 644 g.

Angel - 648 g.

Optimus - 924 g.

Windex - 987 g.

Emmy hade gått upp mest och Pixla minst, tyvärr. Hanarna är riktiga klumpar nu. De känns när man tar upp dem och hanterar dem att de väger en hel del jämfört med när vi skaffade dem. Stora pojkar och små flickor.


Kollar på "Beck - pojken i glaskulan" och kollar runt på nätet. Katarina kommer hit senare när tjejerna (förhoppningsvis) sover. Då ska hon klippa klorna och städa buren. Jag ska väl hjälpa till - antagligen med att vakta barnen medan Katarina fixar. Honornas bur är större och lite jobbigare att städa än hanarnas så den får oftast Katarina ta.


Nu ska jag fixa till frisyren och fortsätta med mitt pyssel...

Av Carolina - 26 oktober 2008 23:03

Vecka 13 (12+5) <3

Igår var jag hos Katarina hela dagen då jag sov över där. Tråkigt att sitta ensam hemma. På dagen var vi inne och handlade lite. Katarina skulle försöka hitta pyjamas och grejer till tjejerna. Jag skulle ha tag på nya trosor. Jag kom hem med sex par nya trosor, hårspray, hårmousse och läppsyl. Katarina hittade en hel del kläder till tjejerna. Bränna pengar är inte svårt, speciellt om man hittar saker som man behöver. Jag växer ju ständigt, dock inte så mycket ännu men redan nu behöver jag vissa saker så att jag kan växa i det, som t.ex tröjor och linnen.

Ola och Ted kom hem på eftermiddagen efter att ha varit i Tyskland. Ola hade med sig en skön fleecejacka och ett plastkinderägg innehållande 7 stycken chokladkinderägg till mig. Blev jätteglad! =)

Åkte hem och softade till nio. Åt pizza hemma hos Katarina och Ted, alla var dödströtta. Jag och Katarina hade bara sovit i ca 5 timmar och killarna hade inte sovit något alls på hela resan. Så alla satt nästan och sov. Åkte hem och sov mycket gott under natten.


Idag gick vi upp tidigt då min klocka på mobilen inte var på vintertid så vi trodde att klockan var mer än vad den var. Men rätt bra att kunna gå upp tidigt för en gångs skull. Åkte och handlade på Kvantum - både det ena och det andra. Köpte ny borste och lite hårspännen till mig, behöver inte den stora borsten jag hade till mitt långa hår längre och hårspännen kan vara lite roligt att ha i håret för omväxlingsskull. Provade ett par hårnålar med vita pärlor på direkt och det ser faktiskt rätt fint ut. =) Trots att jag vara satte dit dem för att testa, blir nog snyggare om man fixar till håret efter hårnålarna och inte tvärtom.

Hade en hemmaeftermiddag med "Lejonkungen". Råkade somna i soffan på eftermiddagen, den tidiga morgonen tog väl ut sin rätt. Sover jag inte tillräckligt så blir jag trött för minsta lilla ansträngning - rätt irriterande. Annars är jag pigg, bara jag får sova.

Åt tacos ikväll och sen åkte jag och Katarina och jobbade. Ola var med och drygade sig. Tog lite längre tid än vad vi trodde just därför. Hjälpte Katarina att handla efteråt. Åt marängsviss hos Katarina och Ted. Sen åkte vi hem. Ola var tvungen att sova då han ska upp till jobbet vid fyra imorrn. Jag har suttit och tittat på Beck och surfat runt sen vi kom hem.

Blir läggdags snart. Har ont i ryggen nu och är trött. 


Idag har jag även känt mig lite konstig. Jag har fått för mig att bebisen inte lever i mig. Jag fattar inte varför. Det är väl den där läkaren som har satt något griller i mig just för att han var så nochalant. Jag har helt enkelt inte känt mig gravid idag. Känns som att magen har krympt men det kan vara inbillning med. Måste ringa min BM denna veckan. Säga vad jag känner och att jag vill ha spec. mödravård och jag vill aldrig mer träffa den där läkaren igen under hela graviditeten. Han bara förstörde för mig. Var inte nojjig eller orolig överhuvudtaget innan men nu har jag blivit orolig emellanåt, får för mig saker. Skitjobbigt! Även fast allt säkert är helt normalt... Fan också...


Nu ska jag fixa det sista och sen gå och lägga mig. Tysta mina tankar och lugna min kropp. Godnatt!

Av Carolina - 26 oktober 2008 23:01

Grattis mitt kusinbarnAmanda-dagen!!

Av Carolina - 26 oktober 2008 22:47

Mitt horoskop:

Jag är en opportunist. Jag har lätt för att uttrycka sig och lär sig snabbt. Jag är välkomnande och mild. Jag tycker om resor och intellektuellt arbete.

Svagheter: en ombytlig och omständig natur. Förslösar energi genom att göra för många saker. Hon saknar ihärdighet i att uppnå uppsatta mål.

Yrkesmässig framgång i isolerade sysselsättningar. Arbete i laboratorier, vetenskaplig forskning, polisen, informationstjänster, sjukhus.

Ängslig, tystlåten, reserverad. Attraherad av politik. Har få vänner på grund av en reserverad natur. Framgång kommer genom hjälp från andra, vilka inser mina egenskaper.

Svagheter: materiella besvär, sparsamhet, begränsningar. Blir inte hänförd av kärleken.

Äktenskapet är mycket viktigt för mig, i nöd och lust. Står inte ut med att vara ensam. Tycker om affärsförhållanden.

Snabbt och alert sinne. Lämpar sig för utförlig forskning. Tycker om förändringar och resor, jag söker alltid efter nymodigheter. Tycker om rörelse och uppståndelse. Fördelar genom det talade ordet. Jag tycker om att skriva.

Svagheter: extremt lättupptänd, mental överansträngning.

Jag har svårigheter med att uttrycka sig, i synnerhet som ung. Talar inte mycket, jag pratar inte bara för att prata. Jag arbetar på avsides belägna och stilla platser. Hon är diskret och filosofisk.

Jag är tillgiven, älskar familjeliv, hemmet, redet, bekvämlighet. Rik fantasi, kärlek till barn, jag är sällskaplig och tycker om landsbygden, naturen. Jag är romantisk, trevlig, tillfreds i förhållanden. Jag drömmer alltid om den \"stora kärleken.\"

Svagheter: föränderliga känslor. Jag blir lätt fäst vid människor, jag är ombytlig, extravagant, nyckfull, alltid på jakt efter det omöjliga. Ingen auktoritativ förälder, undviker familjekonflikt för husfridens skull.

Jag är hängiven åt sjuka eller utarmade människor. Kan finnas inom de medicinska eller sociala yrkena. Jag tycker om djur, lugn, frid och avskildhet. Jag har hemliga kärleksaffärer.

Jag är obeveklig, rigid. Jag är mycket bestämd, behärskar sig, iakttar och är väldigt vaksam. Jag har en väldig ansvarskänsla.

Svagheter: jag har en hämndlysten karaktär, är hård och bitter.

Väldig sexuell styrka, jag expanderar min energi på ett osunt sätt. Gräl om arv.

Styrka, ömhet, hängivenhet, välgörenhet, medlidande.

Svagheter: låter sig ryckas med, kan ibland vara en social parasit.

Jag kan inte anpassa sig till ett enformigt eller ett ovisst liv. Jag tycker om bekvämlighet. Jag kan avancera i riktning mot en ledningsposition, en prestigeställning. Min framgång bygger vidare på den uppnådd av föräldrarna eller på min hemort.

Jag har mitt eget sätt att tänka om ett ämne, jag har mina egna idéer om saker och ting. Jag respekterar samhället och dess regler styr mitt uppförande.

Svagheter: hård, oförsonlig, rigorös, okänslig och ibland omänsklig. Ett begränsat och inskränkt sinne.


Jag är en arbetare, mycket stadig i allt jag gör. Jag tycker om precision, metodik. Jag är allvarlig och tycker om kontinuitet i arbetet. Jag kan fokusera på ett jobb inom det medicinska verksamhetsfältet, där jag troligtvis kommer att vara framgångsrik, då jag besitter alla de nödvändiga egenskaperna.

Jag är blyg, ömtålig men stolt, djärv och livlig.

Jag är oberoende, odisciplinerad, excentrisk och upprorisk. Jag har en burdus karaktär. Jag har problem med att behålla ett jobb, måste arbeta oberoende utan att lita på någon annan.

Jag är omdömesgill, vis och förståndig.

Jag är mer utsatt än de flesta för det skadliga inflytandet från alkohol, mediciner och narkotika. Bör undvikas till varje pris.

Väldig sexuell aktivitet.


Hittade detta på denna sidan: http://gratishoroskop.com/cgi-bin/astro/natal

Horoskopet blir så exakt som möjligt då man ska skriva in tiden då man föddes. Rätt häftigt! Tror att allt stämmer på mig trots att jag kanske inte håller med om allt. Men det är ju en anna sak...

Av Carolina - 25 oktober 2008 23:00

Grattis LinneaInga-dagen!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok!


Ovido - Quiz & Flashcards